Nytt fastighetsköp

Posted by Röstånga Utvecklings AB 0 Comments

Röstånga Utvecklings AB köpte den 25 juni, sex (6) fastigheter i Röstånga av Harry Franzéns bolag. Fastigheterna i kontraktet är: Bryggaregatan 2, Bryggaregatan 4, Järnvägsgatan 4, Bangårdsgatan 2, Hantverksgatan 1 och Röstångahallen.

Den samlade köpesumman är 4,8 miljoner kronor och kontrakten har samma finansieringsklausul som vid köpet av Stationshuset, dvs vi har tio veckor på oss att ordna en finansieringen av köpet (eget kapital och lån), i annat fall hävs köpet. Det finns även andra lite speciella villkor och förutsättningar i avtalet som var tvungna att beaktas, för att möjliggöra försäljningen.

RUAB har identifierat detta som kanske den mest angelägna gemensamma utvecklingsinsatsen i Röstånga, och kallar nu till ett möte i Underbaren på Stationshuset, på onsdag den 2 juli, kl 19.30, för att diskutera köpet.

Infomöte om fastighetsköp
Onsdag 2 juli, kl 19.30
Underbaren på Stationshuset i Röstånga

Alla är varmt välkomna!

Mer info, detaljer och förutsättningar för att vi ska kunna ro detta iland tillsammans kommer på hemsidor, Facebook (Röstånga Tillsammans) och nyhetsbrev , men vi vill gå ut med info om köpet och mötet redan nu. Frågor som inte kan vänta, ställs till Ordf. Nils Phillips mobil: 073-6447738.

 

Med vänlig hälsning

/

Styrelsen för Röstånga Utvecklings AB (svb.).

Comments are closed.