AKTIEBREV #2 FRÅN RUAB

Posted by RUAB 0 Comments

Det har varit en extra spännande höst för RUAB med processen kring köpet av Stationshuset i Röstånga. Tack vare ert engagemang och insats lyckades vi den 1 november köpa loss Stationshuset och nu påbörjar vi resan mot att öppna Skånes charmigaste restaurang till våren 2013. Vi är nu 375 delägare och på de 11 veckorna mellan augusti och oktober lyckades vi att sälja aktier för 394.000 kr, vilket på många sätt är unikt! Utöver detta så hade vi stödfester som inbringade hela 76 000 kr. Stort tack till er alla som gjorde detta möjligt!

Nu till lite mer information om vad som händer i bolaget den närmaste framtiden.

VED
Stationshuset skall hållas varmt, så vi efterlyser torr ved om ca 5-6 m3 som vi kan elda med i vinter – finns det någon som kan erbjuda oss det till ett hyggligt pris – hör av er snarast på mail eller telefon nedan! Tack!

ARTIKEL I METRO FÖRBEREDS
Imorgon fredag kommer tidningen Metro till Röstånga och gör ett reportage om RUAB och stationshuset. De har hört att vi snart är 400 delägare och de skulle gärna vilja ha en bild på så många av oss aktieägare som möjligt!
Är du i närheten så kom ned till Stationen på fredag den 16:e kl 11.30 så tar de en bild på oss allihop.

RENOVERING
Nu går vi in i en renoverings- och ombyggnadsfas – och håller på att planera detta tillsammans med blivande krögarna. Här kanske några av er kan tipsa eller hjälpa till med insatser inom följande områden (både material och jobb)
• VVS
• El
• Golv (flytgolv)
• VVS material
• Golvbrunnar för restauranger
• Trävaror (gångbron)
• Färg
• Kyltekniker (översyn kylar)
Företag som bidrar med material eller arbete får plats på Stationshusets kommande Hall-of-Fame-plakett!

RENOVERINGSMÖTE
För att koordinera och inventera vad vi skall göra bjuder vi in till ett planeringsmöte för renoveringen med fika på Stationen på tisdag 20 november kl 19.00 till 20.00. Då är alla som är intresserade av att vara med välkomna!

ÅRETS JULKLAPP
Har du svårt att hitta en passande julklapp till nära och kära? Leta inte längre, en RUAB aktie passar alla! Ingen risk att mottagaren behöver byta pga att storleken inte passar eller det är fel färg!
Passa på att utnyttja vårt fantastiska julerbjudande, köper du en akte till någon annan innan 20 december så bjuder vi på ett fint guldkuvert att lämna över den i.

När du betalat in pengarna på bankgiro eller paypal skriver du enklast in personuppgifterna på mottagaren i detta formulär: https://docs.google.com/a/bergstrand.net/spreadsheet/viewform?formkey=dHRqY282aG53OU5SLTFyMDNJLXZRWFE6MQ#gid=0

Glöm inte att ange längst ned i formuläret vem vi skall skicka aktien till så presenten inte anländer till mottagaren innan jul!

Som extra bonus bjuder den annars så blyga Stationshustomten på lite aktie-rim:

För dig som vill bli rik på riktigt
Kommer här en investering i något viktigt

Istället för att satsa stort i nån skum fabrik
Kan denna gåva göra både dig och bygden rik

Denna gåva är en viktig del
Av ett större samspel

MVH
RUAB

Comments are closed.